1 Kasım 2013 Cuma

Magnet Şekiller

Bugün gene delibozuk bir günümüz olduğu için Paşam uyurken birşeyler bulmak gerekiyordu.Yapbozlardan magnet arttığı için kafamda böyle bir çalışma planlamıştım.Kare,üçgen ve daire şeklinde kestim evalardan.Bir de içlerine koymak için küçük ebatlarda kesip arkalarında silikonla magnetleri yapıştırdım.


Paşam uykudan uyandığı an arıza başladı.Şöyle ki önce terliğini giydirdiğim için,ardından da çıkarttığım için ağladı.Üstelik bir sirkülasyon halinde ne yapacağımı şaşırdım.Gündüz emmesini keseli çok oluyor ama böyle zamanlarda kriz gene patlak veriyor.Velhasıl Paşamı mutfağa getirene kadar göbeğim çatladı.Gelince magnetleri gösterdim,nasıl yapacağımızı anlattım.Küçük parçaları topladım ve sırayla kareyi kareye,üçgeni üçgene diye anlattım ve çok şaşırtıcı ama hepsini yerleştirdi üstelik isimlerini de söyleyerek.Nasıl mutlu oldu anlatamam.


Tabi her aktivite gibi bunun da dağılma sürecine girmesi uzun sürmedi.Ama sonu bizim için çok güzel bitti.Paşam az da olsa çorbasını içmeye karar verdi :)


Mevcut dağınıklığımız yetmiyormuş gibi ana oğul her gün bir yenisini ekliyoruz :) Yaşasın pasak

11 yorum:

  1. Yaşasın pasak..bayıldım buna tamda bizi ifade ediyor :D
    aktivite süper bu arada. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:)
      Bizim ev maalesef hiç toplanamıyor

      Sil
  2. 2 yas sendromu sizdede baslamis keremde ayni zor ama gecici bir dirum allahtan fikir harika deneyecegim listeme ekledim ellerine saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Kübra'cığım :)
      Ama sendrom bu olmasın lütfennnn buna bırak bir yıl bir hafta bile zor dayanacağım

      Sil
  3. Ben bu etkinliğe bayıldım,ellerinize sağlık canım

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. harika şeyler üretiyorsunuz..çalıştığım için bunların birçoğuna zaman bulamıyorum..ama takipçinizim:)

      Sil
  5. ha bu arada bişey sormak istiyorum benim oğlumda 20 aylık ama elinden çaydanlık-tencere şu aralarda düdüklüye takmış durumda düşmez oldu..sizde böyle bir süreç yaşadınız mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için maalesef 2 aydır ben de çalışıyorum.O tencerelerle ilişkileri hiç bitmiyor galiba bu afacanların:)Bizimki daha çok kepçe,spatula takıntılı.Tencereleri daha küçükken diziyordu sürekli

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...