21 Kasım 2013 Perşembe

Puzzle Legolar

Paşam bu ara legoları elinden düşürmüyor.Sabah kalkar kalkmaz,kreşten gelir gelmez odasına koşup onlarla oynuyor.Hal böyleyken birçok blogda gördüğüm legolardan puzzle yapayım dedim.Kağıtları kesip yapıştırıcı ile legoların üzerine yapıştırdıktan sonra maket bıçağıyla ayrımdan kestim.Çıktıları buradan alabilirsiniz.


Taşıtlar da Paşamın ilgisini çektiği için bunları da sevdi.Gerçi bizim sevgimiz 2 gün sürdü o ayrı.İlk gün oynadı birleştirdi çok güzel ama ikinci gün kağıtları sökmeye başladık.En son dün akşam hepsini söküp kağıt yağmuru yaptık.


Zaten dün yeterince degresifdi.Kreşe tam gün başladı başlayalı çok agresif,mızmız.Dün akşam almaya gittiğimde bebek arabasına oturtamadım emme krizimiz geldi.Hadi dedim kreşte emzireyim bu sefer de kreşten çıkmıyor eve gidelim diyorum gelmiyor.Bir ağarıma gitti ki anlatamam.Ne yapmam,nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum öyle kalakaldım.Yarım saat oyun oynadık kreşte en sonunda mızırdanarak arabasına zor oturttum.Kreşe bırakmak yeterince zorken almak daha ağır bir hal aldı.Umarım bu durum sadece bir geçiş,alışma sürecidir.


18 yorum:

  1. ya varya bu hep benim aklımda.. ama bir türlü elim değmedi.. bende yapıyım çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık sen daha kompleks birşey yaparsın canım :)

      Sil
  2. Eline saglik canim cok guzel olmus pasamda cok eyleniyo tebessuminden belli

    YanıtlaSil
  3. yok yok bir liste şart:)unutulanlar arasına girmişti çoktan,iyi ki yapmışsın canım.2 gününüzü kurtarmış hem sizin de ne mutlu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be Gamze'ciğim biz o kadar az vakit geçiriyoruz ki artık oğlumla inan birşey hazırlayasım bile gelmiyor :(
      Listeye gelince ben fotoğrafları kaydedip adına da gördüğüm blog adını yazıyorum artık.Yok kompleks birşeyse de wordde dosya açtım gene fotoğraf atıp adres linki kopyalıyorum.

      Sil
  4. legolardan puzzle çok orjinal bir fikir tuğbam,ellerine emeğine sağlık.Kreş konusuna gelince kesinlikle alışma sürecinde bu krizleri yaşamayan çocuk yok denecek kadar az,sakinliğini korumanı tavsiye ediyorum nacizane,zaten kreş dışında oldukça kaliteli zaman geçiriyorsun.Paşam için de kolay bi durum değil neticede anneden ayrılmak,çocuğun bütün hayatı düzeni değişti ;) en kısa sürede kolaylıkla atlatmanızı diliyorum birtanem kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ah be Tuğba'cığım ne güzel söylemişsin ama işte paşa triplere girince insan kendini çok kötü hissediyor inşallah bu günlerde geçecek çok saol canım benim :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  7. sen yaparsında güzel olmaz mı hiç,ceren için not aldım bile:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren'e sen başla şimdiden yapar akıllı kuzum :)

      Sil
  8. Ah bunu bi yapamadım gitti var ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çok basit hazırlaması en kolay olanlardan ilk fırsatta yap bence ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...