6 Kasım 2013 Çarşamba

Uyku Sonrası Aktivitelerimiz

Uyku sonrası dedim başlığa çünkü bu ara paşam öğlen uykusundan çok mutsuz,huzursuz,mızır mızır uyanıyor.Aslında acıkıyor uyanınca ama inattan yemek yemek de istemiyor.Ben de uykus sonrasına aktivite ekliyorum biraz olsun keyfi yerine geliyor da yemekte de iki lokma olsun yiyor.

Bu aktiviteyi Çocuğumla Evdeyim sayfasında görüp kaydetmiştim.Çocuğunuzun yaşına göre aktivite geliştirilebiliyor.


Aktarma kağıdının yapışkan kısmı bize bakacak şekilde bantla cama yapıştırıyoruz.Yapıştırmak için grapon kağıtlarını tercih ettim.Paşam yapıştırma işinden fazla hoşlanmadı,grapon kağıtları daha çok ilgisini çekti.O kağıtları kopardı bana uzattı yapıştır diye.


Haftasonunda avm çılgını paşamın fotoğrafını da eklemeden edemedim.O gün de uyanınca gezmelere gittik.


Bugün de sevgili Gamze'nin blogu Kayra'm Büyürken'de gördüğüm duyusal etkinliği hazırladım paşama.Hep eller mi hissedecek bu sefer de minnak ayaklarımız farklı dokuları hissetsin.


Yere çelik,plastik,silikon,alüminyum folya,kağıt,poşet,elyaf,havlu ve yastık koydum.çıplak ayak turladı paşam bunların üzerinde,tabi ben de.Bu sefer aktiviteyi ben sonlandırdım paşamın çoraplarını giydirip.Çünkü çok sinirlendi giydirince ama artık yerler buz gibi napalım bu seferlik böyle olsun.


8 yorum:

  1. Teşekkür ederiz hepinize :)

    YanıtlaSil
  2. maşallah kuzuyaaa:)dışarı çıkıp bir kırtasiye bulsam alıp yapıcam ben de kaç gündür şu ilk etkinliğinizden,pek sevmiştim ben de yabancı bi blogta gördüm geçen.benim daha çok ilgimi çekti valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Doruk'un çok uzun dikkatini çekmedi maalesef

      Sil
  3. Annesi yine çok güzel aktiviteler hazırlamış, minik paşada hakkını vermiş.ellerine sağlık tuğbacığım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...