3 Mart 2014 Pazartesi

Arabalar,Ayıcıklar,Baykuşlar

Bu hafta çok yoğun geçtiği için geçen haftasonu yaptıklarımızı anca paylaşabiliyorum.Artık her haftasonu nasıl tabak hazırlasam diye kafa patlatır oldum.Bazen bir tabak görüp esinleniyorum bazen de kendim birşeyler uyduruyorum.İşte bu haftanın tabakları:


İlk olarak ayıcıklarımızla başlayalım.Aslında bu tabağı biraz daha süsleyecektim ama Paşam çok acıkınca bu kadarla kaldı.Ayıcıklar ve güneş omletten,ayıcıkların göz ve ağzı siyah zeytinden,balonlar domates,havuç ve peynirden,kelebeğimiz ekmekten.


Arabalarımız da bir akşam yaptığımız kahvaltıdan.Paşam bazı akşamlar da yumurta diye tutturuyor çünkü :) Araba ve güneş omletten,yıldızlar ve yolun şeridi kaşar peynirden,toprak yolumuz kıymadan,çiçekler salatalıktan,arabanın üstündekilerde kırmızı ve yeşil biberden oluşuyor.


Son olarak baykuşumuzda pazar günü meyve saatinde yapıldı.Benim hiç niyetim yoktu ama Paşam cep telefonumda kaydettiğim baykuş fotoğrafını görünce men ittiyooom deyince kıyamadım.Ortaya karışık bu tabağı hazırladım.Ama beyimiz istemesine rağmen fazla yemedi ve anneyi üzdü biraz.


 Bunlar da Paşamın yemek halleri...Genelde tabaklar karşında hayal gücü devreye girip oyun evresi oluyor.Çoğunlukla yese de yüz vermediği zamanlar da oluyor.


19 yorum:

  1. vaaay senin tabaklar da çok sanatsal ama :) bak hırs yaptım şimdi haftasonuna daha çok çalışayım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe ben de senin hesap sanat eseri gibi yapan sayfaları takip daha çok çalışayım diyorum ama hem eksra malzeme hem alet edavat hem de zaman lazım o iş için. Minimum zamanda maksimum faydaya anca bu kadar oluyor:)

      Sil
  2. Çocuklar için tam iştah açıcı kahvaltılık ,elinize sağlık....

    YanıtlaSil
  3. Valla hepsi harika olmuş, ben bu kadar güzel yapamam asla :( Vakit de bulamam hem, hem bir de yumurtalardan artanlar ziyan olur mu vs diye üzülürüm sanki :)
    Ama takdir ediyorum bu bir sanat Tuba'cığım...
    Sevgiler kocaman....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım:)
      Endişelerini hemen bertaraf edeyim..Yumurtalar ziyan olmuyor çünkü onları da yediriyorum ekstra.Hatta dayanamazsa yemeğe kadar git gel yiyor benimki
      Zamansa inan çok vakit almıyor. Kahvaltı biraz zor oluyor sadece çünkü Paşam çok acıkiyor o yüzden daha basit şeyler yapıyorum. O yemeğe başlayınca da motor takıp bizim kahvaltiyi hallediyorum hemen
      Sevgiler size de :)

      Sil
  4. hepsi harika olmuş tatlım yaa,ellerine sağlıkk,paşama da afiyet olsunn :)

    YanıtlaSil
  5. Oldukça iştah açıcı fikirler. Benim bile yiyesim geldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bazen kendime de hazırlıyorum ben de zaten :)

      Sil
  6. Yine döktürmüşsün :)) Paşa da çok tatlı maşallah.Ne güzel oynuyor tabaklarla.

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık canım,harika görünüyorlar

    YanıtlaSil
  8. Benim oğlum da yemek konusunda çok kaprisli, araba temalıyı hemen yarın deniyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. ''kızımla ben'' sayfam için resimleri alıyorum canım, zaten üzerinde adınız yazıyor :) bu arada hakikasın ya bayıldım cok güzellll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Emel'ciğim teşekkür ederim :) Fotoğrafları paylaşabilirsin tabi ki,link de verirsen çok mutlu olurum.
      Sevgiler :)

      Sil
  10. çok güzel ılmuşlar canım harika

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...