16 Aralık 2013 Pazartesi

Haftasonu Aktivitelerimiz ve Dört Teker

Bayağı gecikmeli post paylaşabiliyorum artık.Bir türlü fırsat bulamıyorum bu iş beni fena bozdu :) Belki sadece işten değildir bu ara kara bulutlar var üzerimizde.Son beş gündür hergün bir olay.Bazılarından bahsedebilirim burada.Yüksek voltajdan dolayı buzdolabı,telsiz telefon ve modemimiz bozuldu.Üstüne dün akşam düdüklü tencere patladı.Allah'a şükür biz mutfakta değildik ama mutfak fenalarda yer,gök salça :) Bir de gece Paşamın ateşi çıkmaz mı gene...Arada bir iki de kişisel olaylar;oldu sana kabus haftası.Başımızdan bir tuz çevirsek iyi olacak galiba.

Bu paylaşım da geçen haftasonu yaptıklarımızdan.Öncelikle dedemizin Doruk'a hediye yaptığı ahşap arabamızı göstermek istedim.Bartın'da bu yöresel oyuncağa dört teker deniyormuş.Aslında ev için pek uygun değil çünkü tekerlekler çok ses yapıyor.Gerçi onun çözümü de var lastikle kaplanabilir tekerlekler.Ama ben bu oyuncağı görünce Paşamın biraz daha büyüyüp yokuştan aşağı bununla kendini saldığını hayal ettim.


İlk geldiğinde yan ve arkalıkları yoktu,baktı ki Paşam kayıyor sürerken Babam de gidip mobilyacıda kestirmiş o parçaları.Şimdilik ardiyeye koyduk ara sıra çıkarıp halı üzerinde sürüyoruz.Paşamın yengesi de oğluşuma bu tahta kuleleri göndermiş,onları da tavsiye ederiz fotoğrafta da görüleceği üzere bayıldı onlara.


Geçen haftasonu da pek tadı yoktu oğluşun ben de keyiflendirebilmek için Meraklı Minik dergisinde gördüğüm muzdan uçağı yaptım,gerçi çok çirkin oldu.Zaten Paşamı da pek keyiflendiremedi.Baktım keyif gelmiyor sevgili Özlem'in blogunda gördüğüm balondan köpek yapmaya karar verdim.Bu da maaile şebeklik eşliğinde oynamamıza rağmen pek sonuç vermedi.Meğer uykusu varmış Paşamın.



2 yorum:

  1. bayıldımm dört tekerinize cnm dedoşunuzun ellerine sağlık,başına gelenlere çok üzüldüm gerçekten son olur umarım cnm,huzurlu musmutlu günler diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim umarım son olur diyordum da dün akşam acile gittik 40 derece ateşle :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...