30 Ocak 2014 Perşembe

Hisli ve Eğlenceli Balonlar

Doruk'un doğumgünü için fikirler ararken canavar balonlar gördüm.Ben de bu işi sadece eğlenceyle bırakmayayım bir de his yükleyeyim bu balonlara dedim.


Ortadaki iki tanesi bayağı duygu yüklü oldu ama diğer ikisinde bir tuhaflık var :) İfadeler için elişi kağıdından kestiğim parçaları yapıştırıcı ile balona yapıştırdım.Çizimleri de cd kalemiyle yaptım.Bu arada balonların bazılarının içine de ilgisini çeksin diye boncuk attım çok güzel oluyor oynarken.


Kısa bir süre de olsa duygulardan bahsedebildik Paşamla.Sonra mecburi serbest çalışma saatine yönlendik.Oğluşum duygu yüklü balonlarla pilates yapmayı daha uygun buldu :))

7 yorum:

  1. sizin hisli balonlarınıza bizim oğlan pek hislendi :) aaa anne baaak ücüüüdüüüşşş(üzülmüş) dedi yavrucum üzülerek:) çok şirin olmuşlar canım,ben daha ifade göstermemiştim hiç başlamak lazımmıs meğer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim ben o üzülmüş oğlanı :) Doruk da bu bahsettiğim parti balonlarının fooğrafını görünce çok mutlu olmuştu o yüzden yapmıştım zaten

      Sil
  2. )hem farklı hem güzeller canım,özlemin dedıgı gıbı cıdden ılk bakısta agzında emzik var sandım bende :) yerim ben paşamın pilates sevdasını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe Özlem'den sonra dikkat ettim gerçekten öyle görünüyor ama ben zaten yazımda dedim bu ikisi pek birşeye benzemedi diye :))

      Sil
  3. çok tatlı yaaa, bayıldım balonların tiplerine :)

    YanıtlaSil
  4. çook şirin olmuşlarr :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...