30 Ocak 2014 Perşembe

Kavanoz Yenileme

Bu fikri Pinterest'te görünce bayılmıştım.İlk fırsatta da yapmaya karar verdim.Paşam artık üst çekmeceleri bile rahatlıkla karıştırdığı için bıçakların mekan değişikliğine ihtiyacı vardı.Ben de bu kavanozları puantiye köşeme uygun olarak hazırladım.


Yapılışı da çok zor değil.Kavanozun üzerinde sıcak silikonla istediğiniz yazıyı,şekli yapabiliyorsunuz.Silikon işi bittikten sonra da akrilik boyayı pompom fırça yardımıyla yüzeye uyguladım.Kuruduktan sonra da hasır ipleri gene sıcak silikon yardımıyla ağız kısmına doladım.


Burası da kırmızı köşemiz...İnşallah siyah beyaz mutfağı olan bir eve taşınırız bu sene de cicilerim şıkırdar orada :)


16 yorum:

  1. şahane olmuş tuğba.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuşlar Canım,ben de görmüştüm pinterestte. hatta kalkıp hemen şişelere yzmıştım hakkaten olurmu diye, oluyormuş :) Akrilik boya yok buralarda, bu yüzden boyanmadan duruyor bizimkiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de olur mu ki diye tereddütteydim ama olunca çok mutlu oldum :)) Aslında düz hali bile güzel boyamadan bile kullanılır.Bu arada sprey boya bulunuyorsa onunla da olur

      Sil
  3. ellerine sağlık cok güzel gorunuyorlar. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. waaoww süper cnm,ellerine saglık

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık. Bende uzun zamandır niyetliydim yapmaya, malzemelerim hazır ama başlamak kısmet olmadı ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bir kere başlayınca insanın herşeyi boyayası geliyor zaten benim boyam bitti valla

      Sil
  6. Şahane olmuş bende sevgililer gününe özel böyle el emeği bir şey yapmak istiyordum fakat http://www.mihera.com/sevgililer-gunu-hediyesi bu siteden çok beğendiğim bir hediye bulunca vazgeçtim malesef bir daha ki özel günlere artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Özel gün bitmez nasıl olsa bir dahakine artık..Bu arada o siteden çıkamadım bir türlü ne ilginç şeyler var :)

      Sil
  7. çok şirinler yaaa ,ellerine sağlık canım hepsi ne güzel uymuş

    YanıtlaSil
  8. Harika olmus.Ellerinize saglik.Gule gule kullanin:)

    YanıtlaSil
  9. merabalar=) öncelikle yaptığınız kavanozlar harika elinize sağlık =))silikonu nasıl uyguladınız markası falan nedir tabancasımı var anlatırsanız sevnirm=)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar:) Sıcak silikon tabancası ile yaptım. Hırdavatçilarda, tahtakale tarzı her yerde bulabilirsiniz.Markası falan yoktu 5-10 tl birşey zaten;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...