18 Ağustos 2013 Pazar

Evdeki Eşyalarla Oynanabilecek Oyunlar

Masanın altı çocuklar için en güzel yerlerden biridir.Orayı daha da çekici hale getirmek için iki çarşaf alıp bir iple yada benim yaptığım gibi yatak fırfırıyla sabitleyebilir,bir çadıra sahip olabilirsiniz.Aslında dikecektim ama dikiş deyince kaçanlardan olduğum için öyle kaldı o proje :)


Park yatak da bizim en çok oyun aracı olarak kullandıklarımızdan.Yandaki fermuarı açıp içine girip çıkıp,içine birşeyler atıp oyun oynuyoruz.Bazen de ters çevirip güzel bir çadıra daha sahip oluyoruz.Cee oynamaktan yada benim içeri girmemden çok keyif alıyor paşam.


Bu oyunu da Iraz'ın Rengarenk Dünyası'nda sevimli Iraz'ın videosundan esinlenip hazırladım.Bizimki biraz da basamak inip çıkmak üzerine kurulu oldu.Zaten Doruk'un bu konuda gelişmeye ihtiyacı var.Ve en az 1 saat çok keyifli vakit geçirdik.




Bunu da yabancı bir blogda görmüştüm külotlu çoraplarla hazırlıyorsunuz.Tabi rengarenk çoraplarla hazırlanabilirse daha ilgi çekici olur.Ama bizimki de kriz çözmeye yetti.Sandalyeleri yan yana dizip aralardan çorapları sarkıtıyorsunuz.Böylece sandalyelerin altında ilgi çekici bir yol oluyor.Paşam çoraplarla geçitten daha çok ilgilendi ama olsun önemli olan ilgisini çekmekti.


Son olarak da bu sabah kriz yönetim merkezi tarafından üretilen yastıklardan kamyon rampamız.Bugünü kurtardı diyebiliriz.Sabah rahat 1 saat oynadı.Gün içinde de gidip gelip araba,kamyon,top ve tabi kendini kaydırdı :)


Evde en çok eğlendiklerimizden biri de yatakta zıplamak ama artık Doruk çılgın gibi hareket ettiğinden pek müsade etmiyorum.Paşamın sevdiği ama benim hiç sevmediğim oyunu da sandalye,masa,konsol tepelerine çıkmak :)

9 yorum:

  1. bütün günü dolu dolu geçiriyor çok hoş ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların hepsini bir günde yapmadık Esra'cım ama günlerimiz dolu geçiyor geçmek zorunda.Bu enerji bir yerlere akmak zorunda:))

      Sil
  2. çok güzel fikirler eline sağlık bizde şu çadır oyununu evde sık sık oynuyoruz. Bizimkiler bayılıyorlar altında piknik bile yapıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nihal :) Biraz daha büyüse eminim çok daha keyifli olur benim çocukluğum çarşaftan çadırlarda geçti :)

      Sil
  3. Canim yaratıcılığın hayranım paşan çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Canım bu arada profilim artık böyle çıkıyor. www.bebegimhersey.blogspot.com.

    YanıtlaSil
  5. Ay çok teşekkür ederim Esme'cim elimden geleni yapmaya çalışıyorum bimukabil diyorum bence senin prensesin de çok şanslı :)

    YanıtlaSil
  6. sadece ''ANNE'' olmak. Sanırım her kadının değişmez isteklerinden birisidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle ama tek anneliğe saplanıp diğer sıfatları da unutmamak gerekiyor işte.Sen de sanırım üstlendin anne rolünü :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...