13 Ağustos 2013 Salı

Hatay Harbiye Şelaleleri Gezimiz

Bayramda ne yazıkki memlekete gidemedik.Hatay'da bir başına kaldı çekirdek ailemiz.Biz de Hatay'ı keşfetmek için düştük yollara.Arkadaşlarımız Harbiye'yi önermişti biz de ilk gün oraya gidelim dedik.Öncelikle Harbiye'den bayram mesajıyla sizlerin de geçmiş bayramını kutlarım.


Arabayla gidecekseniz otopark mevcut hemen yol başında ama azcık yürüyeyim derseniz her yer park yeri zaten.Vadiye girmeden bu görüntüyle karşılaşıyorsunuz gerçekten etkileyici.

 
Bebeklilere birkaç uyarıyla başlayayım yazıya.Yollar çok kötü bebek arabasıyla gidilebiliyor ama kan ter içinde kalıp yorgun düşüyorsunuz bizim gibi.O yüzden küçük bebekler için sling tercih edilebilir.Daha büyüklerse mümkünse yürütülebilir.Ama yürüyünce de pek rahat durmuyorlar çünkü etrafta çok fazla gidilecek yer var.Şelalere inene kadar yol boyu birçok hediyelik eşya standı var.


Yol boyu her yerden su akıyor.



Çok sayıda kafe,restorant var ve çoğunda suların içinde oturma şansınız var.Fiyatlar da çok uygun ayrıca.

 


Biz de burada suların içinde oturduk.


Biz de paşamla attık kendimizi sulara.Tabi onu sudan çıkartmak çok da kolay olmadı.Aklınızda olsun mutlaka yedek kıyafet ve ayakkabı olsun yanınızda.


Paşam için çok keyifli bir gündü.Park da vardı.Üstüne yavru kedileri de sevdi.


Büyük şelalenin yakınına inilmiyormuş yol yokmuş.Sadece yukarıdan görülebiliyor.


Şelalelerden son manzara da bir kafeden geliyor.



2 yorum:

  1. ben sizle takılmalıyım :))) acayip güzel resimler çekmişsiniz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Esra ben de bir de profesyonel makina olsa neler çekeceğim de bununla idare ediyorum.Sen de meraklısın galiba fotoğraf çekmeye?

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...