30 Ağustos 2013 Cuma

Karton Kaydırak

Dün akşamüstü zaten uykusuz olan paşamın atarları artınca birden aklıma kaydırak yapmak geldi.Neyle yaparım diye düşünüp daldım ardiyeye.Malum yeni taşınmış olmak avantajlı olabiliyor birçok koli var evde.Karton kırılır diye düşünürken lcd televizyon kolisini gördüm,biçilmiş kaftandı bu iş için.


Koltuk kenarlarını en yüksek nokta olarak seçip altını eğimli olarak şekilde yastıkla doldurdum.Her tarafı da yastıkla kapladım sakata gelmeyelim diye.


Paşam o kadar mutlu oldu ki benim de ağzım yayılmış onu izlerken.Nasıl bir enerji in çık in çık ben yoruldum izlerken.Tabi karton çok iyi kaymıyor.Hani şu parklarda nemli kaydıraklar olur düzgün kayamaz gıcık olursunuz ya öyle.Buna bir çözüm bulamadım kartonplak tarzı birşey olsa daha iyi olabilir.Ama biz de geçici bir çözüm ürettik.Doruk kaydırağın başında yatınca ben de kartonu kaldırıp eğimi arttırdım böylece hızlı kayabildi.


Malum bizimki rampalara alışık olduğunda gitti kamyonunu getirdi hemen.Zaten biz nerede kamyon orada.Kamyonu kaydırdı beraber tırmandılar.Beraber kaydılar...


Biraz paşamı yavaşlatabilmek için peppeyi kaydıralım biraz da dedim ve onunla da çok eğlendi.


Velhasıl kriz zamanlarında bu kaydırak bize yaklaşık 1 saat çok eğlenceli vakit geçirtti :)

4 yorum:

  1. kartonun üzerine çöp poşeti koli bandı ile yapıştırılıp daha kaygan olması sağlanabilir.Bizde deneyelim bakalım ne yapacaklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu düşündüm de toplanır diye hiç uğraşmayayım dedim siz deneyince haber verin o zaman :)

      Sil
  2. Bunu bende konsolun bi parçasıyla yapmayı düşündüm sert olur da kafasını çarparsa diye vazgeçtim. Koli güzel olmuş. Özge de annemlerin ipek koltuklarda kaymaktan çok hoşlanıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim şansımız annemlerde de aynı koliden var üstelik onlarınki daha kaygan :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...