7 Eylül 2013 Cumartesi

Paşam Ankara'da

Paşamla ilk otobüs yolculuğumuzu perşembe gecesi yapmış bulunuyoruz.Hem ilk kez otobüse bindik hem de ilk kez ikimiz yanlız yolculuk yaptık.Ama korktuğum kadar olmadı en azından otobüs sakinleri açısından sorun olmadı.Gece kırk kere uyanan oğlum 02.30'a kadar hiç uyanmadı onda da emdi ve uyudu tekrar.Asıl sorun 04.00'de mola verince çıktı.Belki uyanmazdı ama annesi dayanamayıp mola yerinde inince bizimki de hortladı.Şaşkınlıkla gözlerini pörtletti önce,sonra da etrafa gülücükler saçmaya başladı.Allah'tan çizgi film vardı da televizyonda onunla oyalabildim.Sonunda da sarsıntıya dayanamayıp uykusu gelince emmek istedi gene.benim için sorun teşkil eden kısım da tam bu noktada oluştu;tam 1 saat sürdü seansımız.Neyseki 05.30'da uyudu ve sorunsuz tamamlandı yolculuğumuz.

Sabah da uyanıp ananesini görünce çok mutlu oldu paşam.Etrafı şaşkınlıkla izlemeye devam etti.

İşte ananede her istediği yerine getirilen paşam kaydıraktan kayarken.Tabi kaydırağın sehpadan yapıldığını belirtmem lazım:)


Bu sabah da simitçilik oynadılar.Bu da kafasında simiiii tezgahı taşıyan Paşa :


İşte bu da Tuğba'nın istediği süper haftasonu kahvaltısı...En son ne zaman evde patates kızartması yediğimi hatırlamıyorum bile


4 yorum:

  1. Sanırım aynı tarihlerde ankaradaydık.benimde annemler ankarada. internetle hiç ilgilenemediğim için haberim olmadı tanışmak isterdim paşa ve annesiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmet değilmiş demekki bir dahaki sefere inşallah.Siz nerede yaşıyorsunuz Nagehan?Biz hala Ankaradayız bu arada

      Sil
  2. inşallah. biz trabzonda yaşıyoruz.buralara yolunuz düşerse görüşmek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O biraz zor yakın zamanlarda belki tekrar Ankara'da denk geliriz:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...