30 Eylül 2013 Pazartesi

Paşama Bezelyeli Patates Püresi,Bana Kumpir

Bu öğlen yemeğinde paşamın da benim de sevdiğimiz patates püresi vardı ama ikimizin menüsü başkaydı.

Patates Püresi
Malzemeler
5-6 adet orta boy patates
1/2 lt süt
2-3 çorba kaşığı tereyağ
Kaşar peyniri 

Tarifi : Patatesler süt ile haşlanır.Haşlanınca içine tereyağ ve kaşar peyniri rendesi ( miktarı isteğe bağlı olabileceği gibi hiç koymasanız da olur ) eklenip blenderdan geçirilir.

Paşamınkine haşlanmış bezelye ekledim.


Benim kumpirimi de ne kadar zararlı şey varsa ekleyerek yaptım.Sosis,mayonez ve ketçap.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...