26 Eylül 2013 Perşembe

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Arabamız

Daha önce görüp kaydettiğim bir çalışmaydı.Hoş kaydettiğime hiç de benzemeyen birşey oldu ama iş gördü.İlla çok da güzel olması gerekmiyor canım,paşam oynadı ya yeter bana.


Tuvalet kağıdı rulosunu elişi kağıdıyla kapladım.Daha sonra minik şirinemiz için bir delik açtım.Tekerlekleri kalınca bir kartondan kesip yaptım.Dönebilmeleri için de dikiş ipiyle karşılıklı diktim.Aslında benim gördüğüm arabalarda bu işlem raptiyeyle yapılmıştı ama bizim için tehlikeli olurdu.Tekerlekleri dikince de elişi kağıdıyla kapladım gene.

Aslında amacım dört renk yapmaktı arabaları.Ruloları kapladım ama tekerlek yapmak çok uğraştırdı beni.O yüzden önce bir arabayı paşamın beğenisine sundum ve tahmin ettiğim gibi tekerlekleri kısa sürede parçaladı.Böylece iyiki hepsiyle uğraşmamışım dedim.Bizimki en çok şirineyi arabaya oturtmakla ilgilendi.


Diğer renkli ruloları da hazırlamışken boşa gitmesin dedim.O rulolarla da renk aktivitesi yaptık.Aynı renkli kalemleri aynı renkte ruloya koymaca.


6 yorum:

  1. ellerınıze saglık cok guzel. ben de tekerleklerı donmıcek dıye yapmadım dedıgınız gıbı raptıye kullanımı tehlıkelı olur raprıyenın ya da cıvının ucunu kapatılabılen aparatlardan almak gerek de ben alısverıs yapamadım hıc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Etka'nın annesi sayesinde öğrenmiş olduk maşa raptiyeyle yaparsınız siz de artık:)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, bu tarz çalışmalarda hareket etmesini istiyorsanız maşa raptiye kullanabilirsiniz, hem tehlikesiz hemde işinizi görür :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sayenizde birşey daha öğrenmiş olduk:)

      Sil
  3. çok begendimmm :) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...